Eğer bir kampçı, bir doğa yürüyüşçüsü ya da herhangi bir outdoor aktivitesi ile ilgilenen bir doğa tutkunu iseniz, hayatın kaynağı olan suyu  her zaman yanınızda bulundurmanın zorunluluğunu bilirsiniz. Ama herkes onaylayacaktır ki, onca yükün arasında su taşımak ayrı bir eziyet. Bu sorun için ilk akla gelen çözüm ise bir su arıtma cihazı almak. Diğer taraftan, piyasada olan su arıtma cihazlarının birçoğu hacimsel olarak çok yer kaplaması nedeniyle su taşımak kadar eziyet olmasa da her seferinde koyacak uygun bir yer ayarlamak da ayrı bir dert. MSR Trailshot Su Arıtma Cihazı (MSR Trailshot Micro Water Filter) kolay taşınabilirliği ve pratikliği ile piyasadaki diğer su arıtma cihazlarından bir adım önde.

Göllerdeki, nehirlerdeki ve su birikintilerinde bulunan protozoa, bakteri ve diğer zararlı canlıları %99,9 gibi yüksek bir oranda filtre ederek suyu temizleyebilen MSR Trailshot, çantanızda veya cebinizde olduğunu fark etmeyeceğiniz kadar küçük ve hafif.

Bir dakikada yaklaşık bir litre suyu temizleme kapasitesine sahip MSR Trailshot su arıtma cihazının kullanımı ise gayet basit. Cihazın hortumunu arıtmak istediğiniz suya soktuktan sonra aynı zamanda küçük bir su şişesi görevi gören pompasına 8-10 defa avuç içi ile basmanız yeterli. Arıtılmış suyu pompa kısmının ucunda yer alan çıkışını direk olarak ağzınıza tutarak veya herhangi bir şişe veya şişe benzeri bir şeye boşaltarak içebilirsiniz.

Outdoor tutkunlarının oldukça ilgisini çekecek MSR Trailshot Su Arıtma Cihazının fiyatı ise 49,95$. Satın almak için tıklayın.
[post_ads]