Tchibo’yu bilmeyeniniz yoktur. Hani bir bardak kahve alayım diye girip kahve haricinde alakalı alakasız birçok şeyi daha satın alma potansiyelinizin olduğu farklı ürünler satan yer. Şimdi size tanıtacağım çanta da Tchibo’nun farklı ve gerçekten ilgi çekebilecek ürünlerinden biri.

Tchibo Katlanabilen Sırt Çantasının temel özelliği katlandığında kendi ön cebine sığabilmesi. Evet, yanlış duymadınız katladığınızda rahatlıkla çantanın kendi ön cebine girebiliyor ve ihtiyaç olduğunda çıkararak çantayı kullanmaya başlayabiliyorsunuz. 

Dayanıklı yırtılmaz materyalden üretilen Tchibo katlanabilen sırt çantası, sadece 200 gram ağırlığa ve 10 kg’a kadar taşıma kapasitesine sahip.

Yaklaşık 20 litre hacimli Tchibo’nun bu dikkate değer çantasında bir ana bölme ile beraber birkaç yardımcı göz ve cep daha bulunuyor. Ayrıca çantanın sol yanında su şişesi koymak için bir adet fileli göz bulmak mümkün.

Ayarlanabilir ve destekli omuz askısına sahip Tchibo Katlanabilen Sırt Çantası 59,95₺ gibi gayet cazip bir fiyata satılıyor. Satın almak için tıklayın.
[post_ads]