Herhangi bir outdoor ortamına arabanızın bagajında götürebileceğiniz, dilediğiniz zaman bir kampete, dilediğiniz zaman iki ayrı tek kişilik koltukla beraber bir orta sehpaya, dilediğiniz zaman ise kamp malzemelerinizi koyabileceğiniz üç katlı kullanışlı bir rafa dönüşen bir iki kişilik koltuk düşünün! "Yok artık!" dediğinizi duyar gibi oluyorum. Şimdi sakin olun yazıyı okumaya devam edin.

Snow Peak Kamp Koltuğu (Snow Peak Camp Couch) özellikle evden uzaktayken lüksten ve rahatlıktan vazgeçmeyenler için mükemmel bir seçenek. Arabanızın bagajında kampa, piknik alanına ve bunun gibi outdoor maceralarına rahatlıkla götürebileceğiniz Snow Peak, temel olarak üç adet katlanabilir ayaklı dikdörtgen panelle beraber dört adet minder yastık ve iki adet arkalıktan oluşuyor.

Bu temel unsurlar sayesinde iki kişilik rahat bir koltuğa, orta sehpalı ayrı ayrı tek kişilik iki koltuğa, üç katlı rafa veya ultra rahat bir kampete dönüşebilen Snow Peak’in kurulumu ve farklı işlevlere dönüşümü için herhangi bir ekstra alete ihtiyaç duyulmaması ise Snow Peak’in en güzel yönlerinden biri. İşlevler arasında geçişleri öğrendikten sonra saniyeler içinde dönüşümleri gerçekleştirebilirsiniz.

Dayanıklı materyallerden üretilen ve bütün bu özelliklere rağmen sadece 17 kg olan Snow Peak Kamp Koltuğunun fiyatı ise 749,95$. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]