Az olsun ama öz olsun diye bir deyim vardır, ama bu deyim Victorinox SwissTool BS çoklu alet kiti için geçerli değil. Çünkü SwissTool BS, çok olsun ama öz olsun parolasıyla tasarlanmış bir çoklu alet kiti.

Nedenine gelecek olursak: 29 farklı işleve sahip Victorinox SwissTool BS, bu kadar işlevi bir arada bulundurmasına rağmen kompaktlıktan hiç ödün vermemekle birlikte sadece 290 gram ağırlığında ve 11.5 cm uzunluğunda. Yani bir alet çantasının tek bir noktada birleştiği bu özel çoklu alet kitini dilediğiniz yere rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. İhtiyacınız olana kadar size varlığını bile hissettirmeyecektir.

Victorinox SwissTool BS’un siyah oksit çelik kaplaması ise bir yandan göz alıcı bir görünüme sahip olmasını sağlarken, diğer taraftan da korozyona karşı daha iyi bir koruma sağlıyor.

Farklı özellikli bıçak ve testerelerden penseye kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabileceğiniz 29 işlevli Victorinox SwissTool BS’nin özel kılıfı ile beraber fiyatı ise 200$. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.






[post_ads]