Elektrikli katlanabilir bisikletler (bizim ülkemizde olmasa da) günden güne şehir içi trafiğine bir çözüm yolu olarak popülaritesini artıyor. Bu tür bisikletlerin elektrikli olma özelliği bir taraftan efor sarf etmeden işe veya eve gitmenizi sağlarken, katlanabilir olma özelliği ise kullanılmadığı zamanlarda yanınızda rahatlıkla götürebilme ve ev veya işte kolay depolama imkânı sağlıyor. Bu nedenle her gün yeni bir elektrikli katlanabilir bisiklet haberiyle karşılaşmamızı doğal olarak karşılamak gerek. Tern Vektron Elektrikli Katlanabilir Bisiklet (The Tern Vektron) ise bu kervana son katılanlardan.

Tern Vektron piyasadaki elektrikli bisikletlerin birçoğu gibi gaz pedalıyla hareket ettirilmiyor. Tern Vektron’u hareket ettirmeniz için klasik bisikletlerdeki gibi pedalları kullanmanız gerekiyor ama çok fazla efor sarf etmenize gerek yok. Siz pedal basmaya başlayınca bisikletin 250 Wattlık Bosch motoru da devreye giriyor ve işin büyük kısmı bu motor tarafından halloluyor. Siz ne kadar çok hızlı pedallarsanız motor da bir o kadar daha fazla güç sarf ediyor.

Tern Vektron’un üç saat gibi makul bir sürede şarj olabilen bataryası ise hıza göre 50 ila 100 km arasında bir menzil sağlıyor. Bisikletin ulaşabileceği maksimum hız ise 25 km/s.

Dayanıklılık ve konfor için en üst kalite paslanmaz çelik ve malzemeden üretilen Tern Vektron Elektrikli Katlanabilir Bisiklette hidrolik Shimano disk frenleri, 10 vitesli Shimano vites sistemi, 20 inç tekerlekler, Porter sele ise göze çarpan diğer özellikler

Tern Vektron Elektrikli Katlanabilir Bisikletin fiyatı ise 3400$. Bisiklet hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

[post_ads]