Hızlı akan hayatımızda ister istemez birçok şeyi kaybediyoruz. Kaybettiğimiz bazı şeylerin önemli olmasa da bazılarının hayatımızdaki yeri çok önemli. Bu gibi önemli şeyleri kaybettiğimizde bulmak için geliştirilen birçok GPS takip ve Bluetooth takip cihazı ise ya çok pahalı ya da çok hantal bir yapıda olduğu için kullanışsız. Magpie GPS Takip Cihazı (The Magpie GPS Tracker) bu olumsuzluklar ışığında tasarlanan uygun fiyatıyla hem ucuz hem de 3,8 cm’lik kenarlı kare şekliyle kompakt bir GPS takip cihazı.

Hayatınızda sizin için önemli şeylerin her zaman kontrolünüz altında olması için geliştirilen Magpie sayesinde dilediğiniz her şeyi neredeyse dünyanın her yerinde (Türkiye dahil 185 ülkede) takip edebilirsiniz. Bu şey çok değerli varlığınız çocuklarınız veya evcil bir hayvanınız olabileceği gibi önem verdiğiniz hemen her şey (Araba, Çanta, bisiklet, motosiklet, valiz, çanta, cüzdan, drone vs.) olabilir.

Su geçirmez ve kir tutmaz özellikleri bulunan Magpie’da aynı zamanda yerinden oynatıldığı zaman sizi uyaran bir alarm özelliği bulunuyor. Magpie’ın tek bir şarjla kullanım süresi ise takip edilen şeyin frekansına göre bir gün ile üç ay arasında değişiyor.

Üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak Magpie GPS Takip Cihazı için 49$ fiyatıyla Kickstarter’da ön sipariş vermek ve detaylı bilgi için tıklayın.

[post_ads]