Land Rover Defender deyince ilk akla gelen görüntüsü ve özellikleri ile her türlü arazi koşulu için uygun olmasıdır. Cool & Vintage atölyesi tarafından 2002 model bir Land Rover D90 üzerine inşa edilen Graystorm (Land Rover D90 Graystorm) özellikleri ile bir off-road koşullar için daima hazır bir durumdayken görüntüsü ile tam bir sahil kasabası aracı olmuş.

İlk olarak 2002 model araçta Cool & Vintage tarafından Graystorm’un Td5 dizel motorunda herhangi bir değişiklik yapılmamasına rağmen motor atölye tarafından büyük bir bakımdan geçirilerek düşen performansın yine eski gücüne gelmesi sağlanmış. Daha sonra, D90 baştan sona göz alıcı bir denizci grisine boyandıktan sonra jantlara üstün off-road özelliğine sahip BF Goodrich lastikler giydirilmiş ve bir adet yedek lastik de acil durumlarda kullanılmak için arka tarafa eklenmiş. Son olarak ise bir takla kafesinin bulunduğu araç, tiftik kumaşından yumuşak bir tavanla donatılmış.

Cool & Vintage’in sahil kasabası aracı görünümlü Land Rover D90 GrayStorm’u hakkında daha fazla bilgi almak aşağıdaki görsellere bir göz atmadan geçmeyin. Graystorm’a âşık olacağınıza eminim!

[post_ads]