Yaşı 30’un üzerinde olanlar gayet iyi hatırlarlar, CD ve dijital medya hayatımıza girmeden önce kasetler müzik dinlemek için bir numaralı tercihimizdi. Bazen aynı şarkıcının şarkılarını arka arkaya dinlemektense en sevdiğimiz şarkıların yer aldığı karışık kasetler yapardık. Özellikle radyoda sevdiğim şarkı çıksın da kayıt tuşuna basayım diye beklediğimi çok iyi hatırlıyorum. Tabii karışık kasetlerin bir de romantik tarafı vardı! Özellikle utangaç, sevdiği kıza açılamayan erkekler için karışık kasetler tam bir kurtarıcıydı. Hey gidi günler hey! Kasetli eski günleri bir anda aklıma getirip benim efkarlanmama sebep olan ise Mixxtape adlı birçok özelliğe sahip kaset şeklinde bir müzik çalar.

Mixxtape ile bir yandan cihazın Mikro SD kart yuvasına takabileceğiniz Mikro SD kartlardaki (64 GB’a kadar bütün Mikro SD kartları destekliyor) ses parçalarını kulaklık veya hoparlör ile dinleyebilirken, diğer taraftan Mixxtape’in dijital sesi analog sesle dönüştürebilen özelliği sayesinde Mixxtape’in içindeki bütün parçaları herhangi bir kaset çalar ile dinleyebiliyorsunuz. Yani hala elinizde bir Walkman veya teyp varsa eski günleri yad edebilirsiniz. Tabii kaset bu sefer 60’lık ve 90’lık kasetlerden sonra baya bir karışık olacak.

MP3, WAW, WMA, AAC dahil birçok formatı destekleyen Mixxtape’in üzerinde bulunan küçük ekranı çalan şarkı ve diğer seçenekleri takip etme imkânı veriyor. Mixxtape’in dokunmatik yüzeyi sayesinde ise Mixxtape’i rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz.

Mixxtape’in batarya süresi de gayet uzun. Mixxtape tek bir şarjla 12 saatlik bir pil ömrüne sahip. Ayrıca Mixxtape’in Bluetooth özelliği sayesinde kablosuz kulaklık, hoparlörle ve hatta Bluetooth sistemine sahip arabanızda bile müzik keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Karbon fiberden yapılan gövdesi sayesinde en sert darbeler karşı bile dayanıklı olan Mixxtape’in Kickstarter üzerinde ön sipariş fiyatı ise 40$. Ön sipariş ve detaylı bilgi için tıklayın.

[post_ads]