Araç kullanırken cep telefonu kullanmak çok tehlikeli bir hareket olmasına rağmen çok da yaygın bir durum. Yani çoğu zaman mecburen kullanmak zorunda kalıyoruz. O6 (evet ürünün ismi O6) sizi telefon ekranına bakmaktan kurtaracak parmağınızın altındaki bir ürün.

O6 iOS uyumlu bir uzaktan kumanda aleti. Dönen bir disk şeklinde bölümü ve altlığı ile birlikte direksiyona takılan bölümden oluşan küçük bir ürün. Diski parmağınızla saat yönünde ya da tersi yönde çevirerek telefona komut gönderiyorsunuz. Diskin üzerinde de orta noktada bir buton bulunuyor. Yine bunu da kullanarak telefona komut gönderiyorsunuz. Temel çalışma şekli bu. Direksiyona, baş parmağınızın yakınına bir yere kolayca tutturup, gözünüzü yoldan ayırmadan telefonunuzda temel bazı işlemleri yapabiliyorsunuz.

Temel, gelişmiş ve süper olarak adlandırılan üç çalışma modu mevcut. Temel modda müzik çalma ve ses kontrolü, gelişmiş modda gelen kutusu, bildirimler ve sosyal medya mesajları, süper modda ise navigasyon uygulaması kullanılabiliyor.

O6’da ayrıca gelen arama vs. bildirimler için titreşim özelliği de mevcut. Direksiyondan bağımsız olarak fotoğraf çekerken uzaktan kumanda olarak da kullanılabiliyor.

O6’nın satış fiyatı 99$. Sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]