John’s Phone dünyanın en basit cep telefonu. Telefonda GPS, MP3 çalar, Bluetooth, kamera, adres defteri, anında mesajlaşma, SMS, dokunmatik ekran, hafıza kartı, Android, IOS gibi özelliklerin hiç biri mevcut değil. Yani telefon gibi telefon.

Bu devirde böyle telefon mu olur demeyin. Kendimiz 7/24 internette takılıyoruz, sosyal medyayı çok aktif kullanıyoruz, sürekli telefonumuzla fotoğraf çekiyoruz diye bütün telefon kullanıcılarının da böyle olduğunu zannetmeyin. Dünyada pek çok kişi, özellikle de belirli yaşın üzerindeki kimseler, telefonunu sadece telefon olarak kullanıyor. Ki kendileri ev telefonundan cep telefonuna geçişte bile büyük sorun yaşamış, alışamamış kimselerdir büyük ihtimalle.

“Akılsız” ve dokunmatik ekranlı olmayan telefon modeli bulmanın her geçen gün zorlaştığı bir dönemde klasikçileri düşünen birileri çıkmış ve John’s Phone ismi verilen bu telefonu geliştirerek piyasaya sürmüş. Daha doğrusu geliştirmeden sürmüş diyelim.

John’s Phone’un üzerinde 0’dan 9’a kadar sayılar ile açma ve kapama tuşu mevcut. Yan tarafında ise telefonu açma/kapama tuşu ile zil sesinin yüksekliğini 2 kademeli olarak ayarlayabilen bir tuş mevcut.

John’s Phone’un arkasında ise bir kapak ve içerisinde bir not defteri mevcut. İlk bakışta stylus kalem zannedebileceğiniz bir adet de tükenmez kalemi bulunuyor. Deftere not almanız gerektiğinde kenardan çıkarıp kullanıyorsunuz.

John’s Phone’un bir diğer güzel yanı da batarya süresi. Telefon tek şarjla 3 hafta kadar bekleme süresine sahip. Bu kadar özelliksiz bir telefon için bu süre bile kısa.

John’s Phone bu haliyle tam bir dede telefonu. Kocaman tuşlar ve beraberindeki not defteri tam dede işi. Babaanneler ve anneanneler de kullanabilir.

6 farklı renkte üretilen telefonun satış fiyatı 120$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]