Kamp yapmak istediğinizde yanınıza ilk alacağınızı şey çadırınızdır. Bu yüzden çadır satın alırken kalite, çok yönlülük vb. gibi özellikler olmasına dikkat ederiz. Bazı kamp tutkunlarının bir çadırda aradığı özellik ise her ne olursa olsun sahip olduğu özellikler ile ev ortamından farklı hissettirmemesi olabilir. Tabii piyasada böyle çadırlar olmasına rağmen birçoğu oldukça pahalı olduğu için yanından geçilmez. Ama bu durum Cinch Pop-Up Çadırlar (Cinch Pop-Up Tents) için böyle değil. Doğanın ortasındayken bile size ev ortamını yaşatan Cinch çadırlar sahip olduğu birçok özelliğe rağmen uygun fiyatlara sahipler.

Çadırların temel özellikleri ile başlayacak olursak: her biri kendi sınıfında en geniş olma özelliğine sahip İki, üç ve dört kişilik Cinch Pop-Up Çadırların hepsinde 4000HH su geçirmez materyal kullanılmış. Yine çadırların her birinde iki giriş, iki pencere, eşyalarınız koymak için iki adet depolama alanı, çadır boyunca uzanan depolama gözleri, ekstra kalın zemin, özel Cinch havalandırma sistemi bulunuyor. Çadırlardan hangisini alırsanız alın iki adet LED lambaya, LED kazıklara, çadırı sırtınızda taşımanızı sağlayan özel sırt çantasına, reflektif özellikli çadır halatlarına, çadır tamir kitine ve tenteye de sahip olacağınız belirtmek isterim.

Ayrıca isterseniz ekstra para vererek sıcaklık ve ışığı düzenleyerek çadırın içinin hamam gibi olmasını engelleyen gölgelikle beraber çadırlarla uyumlu olan güneş enerji paneli ve iki adet USB girişine sahip 13.000 mAh’lik taşınabilir güç kaynağının bulunduğu güç paketine de sahip olabilirsiniz.

Cinch Pop-Up Çadırların fiyatı ise 291$ ile 344$ arasında. İsteğe bağlı olarak alabileceğiniz güç paketinin fiyatı 102$ ve sıcaklık ve ışığı düzenleyen gölgeliğin fiyatı ise 26$. Çadırlar hakkında detaylı bilgi ve satın almak için lütfen buraya tıklayın.

[post_ads]