Yeterince yüzme bilmiyorsanız havuzda veya denizde her an boğulma tehlikesi ile karşı karşıyasınız demektir. Diğer taraftan ne kadar iyi bir yüzücü olursanız olun yine de ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani kramplar, bilinç kayıpları, sert dalgalar vs. her an sizi tehlikeye atabilir ve o zaman ne kadar iyi bir yüzücü olduğunuzun anlamı kalmaz. İşte Ploota bu gibi durumlarda boğulma ihtimalini ortadan kaldıran bir nevi yeni nesi can simidi.

Boynunuza bir kolye gibi takacağınız (merak etmeyin rahatsızlık vermeyecek kadar hafif) Ploota yüzerken, sörf yaparken veya diğer deniz aktiviteleri ile uğraşırken suyun altında 30 saniyeden fazla kaldığınız durumlarda tehlikeyi anlayarak otomatik olarak şişiyor ve sizi su yüzeyine çıkararak boğulmanızı engelliyor. Ayrıca kendinizi suda tehlikede hissettiğiniz zamanlarda Ploota’nın yan tarafında bulunan panik düğmesine basarak da Ploota’nın yastıklarını manuel olarak aktif hala getirebilirsiniz.

Özellikle çocuklar için suda üst düzey güvenlik anlamına gelmesiyle ebeveynleri tatillerde çok rahatlatacak Ploota, Kickstarter üzerinde başlatılan bir proje ve fiyatı şu an için 65€. Satın almak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilir ve ürünün videolarına aşağıdan bir göz atabilirsiniz.

[post_ads]







[post_ads_2]