Araçla gidilen kampların, pikniklerin favori ürünlerinden birisi de soğutucu buzluklardır. Katı bir materyalden yapılan buzluklar genelde çok yer kaplar. İhtiyaç duyulmasa bile evde ya da arabanın bagajında yer kaplamaya devam ederler. Bu duruma çare arayan bir firma Stash Şişirilebilir Soğutucu Buzlukları geliştirmiş.

Katlandığında yaklaşık olarak normal boyutunun dörtte birine kadar küçülen Stash Şişirilebilir Soğutucu Buzluk beraberinde gelen el pompası ile kolayca şişirilip sert bir soğutucu buzluğa dönüşüyor.

Hafif ve sızdırmaya karşı dirençli tasarım, zor hava ve su şartlarına dayanmak için askeri sınıf malzemelerle takviye edilmiş.

Balıkçılar, piknikçiler, kampçılar ve plaj müdavimleri için geniş depolama alanı sunan Stash Şişirilebilir Soğutucu Buzluk bir yandan normal bir buzluk gibi işlev görürken diğer taraftan işiniz bittiğinde kolayca katlanıp küçülerek gereksiz yer işgal etmemiş oluyor.

Hacmine göre değişen fiyatlarda satılan Stash Şişirilebilir Soğutucu Buzlukların en küçüğü olan 75 litrelik versiyonu 399$ fiyatla satılıyor. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]







[post_ads_2]