Macera tutkunları için her zaman doğa ile iç içe olmak, yani özgür olmak vazgeçilmez bir tutkudur. Son dönemlerde özgür olmak için başvurulan en popüler yollardan biri ise uygun bir minibüs bularak yaşanabilecek bir karavana dönüştürmek. Bir dönüşüm yapmak hazır bir karavan satın almaya göre daha pahalı olsa da belki de dönüşümün daha çok özgürlük hissi vermesi macera tutkunlarını bu yola itiyor. İşte Rob Heran da bu özgürlük hissinin peşinden gidip kendi karavanını inşa eden profesyonel bir dağ bisikletçisi.

Aslında Rob Heran ve karavanının hikayesi bundan tam 10 yıl önce, 2007’de, başlıyor. Rob 2007’de eski bir 4WD özellikli VW T3 Syncro satın alıyor yaklaşık 6 yıl boyunca o yol senin bu tepe benim demeden durmadan geziyor. 6 yıl boyunca VW baya bir yıprandıktan sonra, Rob bu eski dostunu tepeden tırnağa yenilemeye karar veriyor.

Bu kararın sonucunda ise ilk olarak eski motor 120 beygirlik modern bir TDI motorla değiştirilirken iç kısmın tavan ve yan panelleri yenileri ile değiştiriyor. Ayrıca iç kısma en üst kalite Recora koltuklar, LED aydınlatmalar ve daha birçok kolaylık sağlayan donanım ekliyor. Diğer taraftan VW tamamen boyanırken Rob’a şehirden uzak olduğu zamanlarda güç sağlaması için ise VW’sini iki yeni batarya, yeni şarj dinamoları ve 100 Wattlık güneş panelleri ile donatıyor. Rob’un karavanın en göze çarpan donanımları ise tavanına yerleştirdiği Heimplanet Şişirilebilir Çadır ve bisikleti ile yüksekleri çıkması için yaptırdığı karavanına bağlı bisiklet rampası.

Rob Heran ve VW’sinin bendeki hikayesi bu kadar. Hikâyeyi detaylı bir şekilde dinlemek isterseniz buraya tıklayabilir ve videoyu izleyebilirsiniz. Diğer bir hikâye, Zach Both ve karavanın hikayesine de bir göz atmak isterseniz de lütfen buraya tıklayın

[post_ads]










[post_ads_2]