Classified Moto custom motosiklet işinde kendini kanıtlamış bir atölye. Gerçekten tezgahlarından geçen motosikletlerde yaratıcılıklarını ve mükemmeliyeti görmek mümkün. Classified Moto’nun en son işlerinden biri ise 1982 model bir Yamaha XV920R.

Off-road tutkunu bir müşterinin isteği üzerine inşa edilen bu 1982 model motosiklete, Classified Moto tarafından Shreveport Slammer ismi verildikten sonra kapsamlı bir çalışmaya başlanmış. İlk olarak 2010 model bir Yamaha YZF-R6’dan alınan ön tekerlek ve ön fren sistemi eskisiyle değiştirilerek monte edildikten sonra, 2008 model bir Kawasaki KLR650’den alınan arka amortisör ve daha agresif bir görüntü gayesiyle 2002 model bir Honda CB750’den Nighthawk arka tekerlek sökülerek bu yaşlı kurda takılmış. Tabii yapılan işer bu kadar değil. Benelli Mojave 360 yakıt deposu, deri döşeme sele, paslanmaz egzoz, Metzler ME880 ön tekerlek lastiği ve Avon Supermoto arka tekerlek lastiği ise bu 1982 model Yamaha XV920R’de yapılan hummalı işin diğer tamamlayıcıları.

Classified Moto tarafından yapılan iş gerçekten muazzam. Görsellere bakınca bana hak vereceğinize eminim. Shreveport Slammer hakkında ve Classified Moto’nun diğer custom modellerini görmek için tıklayın.

[post_ads]





[post_ads_2]