DJI Mavic tarzı küçülebilen drone modellerinin en büyük avantajı sırt çantasının bir kenarına sıkıştırılabilir olmaları sanırım. Yani diğer büyük tarz drone’lar gibi ayrı bir taşıma çantasına ihtiyaç duyulmuyor.

V4 Adventure Travel Backpack, DJI Mavic gibi bir drone’un şarj aleti, yedek bataryası gibi aksesuarları ile birlikte sığacağı büyüklükte bir çanta.

“Bu mudur yani?” demeyin hemen. Buna ilave olarak çantaya bir adet DSLR fotoğraf makinesi, ilave bir adet objektif ile yedek batarya ve şarj aleti sığıyor.

Ayrıca çantanın dışında ilave ufak malzemelerin konacağı küçük gözler mevcut. Tripod ve matara benzeri malzemeler de çantanın yan tarafına bağlanarak taşınabiliyor.

Uyku tulumu ya da battaniye türü malzemeler de çantanın altına bağlanabiliyor.

Fotoğrafçılık olayı drone’ların da yarışa katılmasıyla bambaşka boyutlara taşındı. DJI Mavic tarzı drone’lar artık maceracı fotoğraf tutkunlarının standart ekipmanına dönüşmüş durumda.

V4 Adventure Travel Backpack, modüler ve sağlam bir çantam olsun, hem drone’um hem de fotoğraf makinem yanımda olsun diyenler için işe yarar bir çanta.

Şimdilik bir kickstarter projesi olan V4 Adventure Travel Backpack’in önümüzdeki Eylül ayında satışa sunulacağı belirtiliyor.

145$ fiyatla ön-sipariş vermek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]