Yıllardır ürettiği kaliteli termosları ile tanınan Stanley firması yıllar geçtikçe kendini aşarak bir önceki ürününü aratmayacak özelliklere sahip yeni ürünler piyasaya sunuyor. Bunun en son göstergesi ise firma tarafından Stanley Master Series adı verilen yeni koleksiyonundaki yer alan 1.3 litrelik Stanley Master Vakumlu Termosu (Master Vacuum Bottle/1.4 QT).
Stanley’in şimdiye kadar yapılan en dayanıklı termos diye iddia ettiği bu yeni termosu, içecekleri 40 saat sıcak, 35 saat soğuk ve 160 saatlik boyunca da buzlu tutma kapasitesine sahip. Bu rakamlar gerçekten Outdoor tutkunlarını heyecanlandıracak rakamlar. Düşünsenize, neredeyse iki gün boyunca sıcak içecek ve neredeyse bir hafta boyunca buzlu içecek her an elinizin altında.

1 mm lik 18/8 paslanmaz çelikten üretilen Stanley’in yeni termosu paslanmaz ve aynı zamanda BPA içermiyor (BPA-free). Fiyatı ise 65$. 0.75 litrelik Stanley Master Vakumlu Termos (Master Vacuum Bottle/25 OZ) ve Stanley Master Vakumlu Mug (Master Vacuum Mug/18 OZ) ise Stanley Master koleksiyonunda yer alan diğer iki ürün. Fiyatları ise sırasıyla 50$ ve 35$. Bu arada koleksiyonda yer alan bütün ürünler için Stanley ömür boyu garanti veriyor. Stanley Master Koleksiyonu hakkında daha detaylı bilgi  almak ve 35$’dan başlayan fiyatlarla birine sahip olmak için tıklayın