Flatpac günlük hayatın koşuşturmasında bizlerin hayatını kolaylaştırmak için Tayvan merkezli Tronnovate Design tarafından tasarlanan, yenilik yaratan; dilerseniz sırtta, dilerseniz elde, dilerseniz daha farklı şekillerde taşıyabileceğiniz portatif bir çanta.

Flatpac temel olarak sekiz adet göze ve yan taraflarında fermuarlar bulunun düz bir materyal. Eşyalarınızı toplarken ilk yapmanız gereken Flatpac’i düz bir zemine yerleştirmek. Yerleştirdikten sonra telefon, cüzdan gibi küçük çaplı eşyalarınızı organize bir şekilde sekiz adet göze, tişört, ayakkabı vb. gibi büyük çaplı eşyalarınızı da Flatpac’in ortasına koyun ve sıkıştırma iplerini çekin. İşte hepsi bu kadar, saniyeler içinde her şey hazır!

Flatpac’in dış kısmı 68D yoğunluklu ve su/toz geçirmez özel bir materyaldenken iç kısmında ise gözenekli ve yine su/toz geçirmez materyal bulunuyor. Çantanın bütün ağırlığı ise sadece 110 gram. Flatpac’i kullanmadığınız zaman katladığınızda ise sadece bir tablet PC kadar yer kaplıyor.

Minimalist tasarımıyla hayatınızı kolaylaştıran Flatpac için Indiegogo sitesi üzerinden 28$’lık bir fiyatla altı farklı renk seçeneğinden birini seçerek ön sipariş verebilirsiniz. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoları da izlemeden geçmeyin!