Birçoğumuz evde veya işyerinde olsun çay veya kahve içmeden duramayız. O yüzden kahve ile çayın hayatımızda önemli bir yeri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kahveyi, çayı; porselen, cam veya karton bir bardağa ilk koyduğumuz zaman bir yudum aldığınızda hemen içmeye kalkarsanız, herkes iyi bilir ki, diliniz yanar. Biraz bekleyim soğusun derken, bir iki yudum aldıktan sonra arzu ettiğiniz sıcaklıkta olmaz.
Jül Akıllı Mug (The Jül Smart Mug) özellikle kahve ve çay tiryakilerinin karşılaştığı bu problemi ortadan kaldırmak için Power Practical tarafından ortaya çıkarılan mükemmel bir çözüm.
Kickstarter üzerinde başlatılıp ve hedefinin çok çok üzerinde fon toplayan Jül Akıllı Kupa sahip olduğu teknoloji sayesinde içinde bulunan sıcak içeceğinizi ilk yudumdan son yuduma kadar istediğiniz sıcaklıkta tutarak çay, kahve keyfinizi maksimum seviyeye çıkarıyor.
Jül Akıllı Mug'ın kullanımı ise çok kolay. İlk olarak kahvenizi Jül’ün içine boşalttıktan sonra Jül’ün alt kısımdaki sıcaklık ayarını yapabildiğiniz taban kısmından sıcaklığı istediğiniz ayara getirin ve mikro USB vasıtasıyla güç alan tabanlığının üzerine yerleştirin. Mavi ışık yanıyorsa istediğiniz sıcaklıktan daha düşük, kırmızı yanıyorsa istediğiniz sıcaklıktan daha yüksek sıcaklıkta anlamına gelir. Jül’ün beyaz ışığı yandığında ise kahveniz istediğiniz sıcaklıkta demektir. Artık çekin bir yudum, rahatlayın.
Ev ortamı ve araba için farklı iki seçenekle satışa sunulan Jül Akıllı Mug'ı şu an için 45$’dan başlayan fiyatlarla Kickstarter üzerinden ön sipariş verebilirsiniz. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoyu da Jül Akıllı Mug'ın ne kadar yararlı bir icat olduğunu anlamak için mutlaka izlemelisiniz.