Mercede Sprinter modeli minibüsleri farklı tasarımlarla karavana dönüştürmesi ile bilinen Outside Van yine farklı bir Mercedes Sprinter dönüşümü ile karşımızda. Valhalla 4x4 Karavan (Valhalla 4x4 Camper) adını verdikleri dört tekerden çekiş sistemine sahip bu yeni tasarım karavanı tam anlamıyla karavan tutkunlarına doğanın ortasında lüksü yaşatmak için tasarlanmış.

Valhalla 4x4 Camper’ın dış tarafına baktığımızda lüks bir güneş enerjisi sistemi, LED ışık barlar, off-road özellikli lastikler, sörf tahtası, bisiklet ve buna benzer şeylerinizi koymak için çatı rafı ve dilediğiniz yerde açabileceğiniz bütünleşik bir tente göze çarpıyor. Asıl etkileyici olan ise Valhalla’nın iç kısmı. İç kısımda kapalı bir duş, 12 voltluk mini buzdolabı, üç parçalı yatak, geniş lüks koltuk, aşağı doğru açılan bir televizyon, en son teknolojiye sahip ses sistemi, eşyalarınızı koyabileceğiniz gözler içeri girer girmez hemen dikkatinizi çekiyor.

Outside Van’ın tasarım harikası Valhalla 4x4 Camper’ı üç farklı seçenekle müşterilere sunuluyor. Hiç birinde minibüs fiyata dâhil değil. En temel modelinin fiyatı ise 48.000$’dan başlıyor. Belki böyle bir karavana sahip olmak fiyatı açısından ve şirketin Amerika merkezli olmasından dolayı biz Türkiye’de yaşayanlar için pek mümkün görünmüyor. Ama bu muhteşem karavanın karavan yapımıyla ilgilenenlere ilham vereceğine eminim. Valhalla 4x4 Camper hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki görsellere bakınca ve videoyu izleyince de neden bu karavana Valhalla adı verildiğine hak vereceksiniz.