Under Armour son dönemde hepimizi etkileyecek birçok bot çıkardı. Hepsinin ortak özelliği ise sağlam ve en son teknolojiye sahip olması. Bu durum Under Armour’ın yeni ürünü Under Armour Infil Tactical Botları (Under Armour Infil Tactical Boots) için de farklı değil.

Under Armour’un Infil serisi yürüyüş botları ile aynı görüntüye sahip bu botlarda farklı olan ise daha dinamik, kısa mesafe aktivitelere uyumlu ve aynı zamanda konfor ve koruma sağlayan özel olarak geliştirilmiş tabanla beraber ayağın üst bölümünü daha iyi kavrayan tasarım.

Tel bağcıklar ve BOA hızlı kapak sistemine sahip bu botlar sizi klasik bağcıkların hantallığından kurtarıp botların sıklığını milim milim ayarlama imkanı veriyor. Yani botların ayaklara tam olarak oturmasını sağlayan bir özellikle karşı karşıyayız. Tabii botların özellikleri bu kadar değil. Daha iyi bir yol tutuş ve çekiş için tasarlanmış tırtıklı özel taban, harici topuk desteği, termopoliüretan (TPU) malzemeden ayak burnu koruma, dayanıklılık sağlayan 900D materyalden ön ayak kısmı bu botların mükemmelliğini sağlayan diğer özellikler.

Under Armour’un Infil Tactical Botlarının fiyatı ise 199.99$. Satın almak için tıklayın.

Türkiye'de benzer bir modelin fiyatı ise 499₺ olarak karşımıza çıktı, incelemek isterseniz tıklayın.