Aranızda “arkadaş, ben karavanımla dağ, tepe demeden doğanın en ücra köşelerine korkmadan gidebilmeliyim!” diyenler varsa Summit Teardrop Çekme Karavan (The Summit Teardrop Camper) tam sizin için. Evet, bu çekme karavan, kullanıcılarına doğanın kuş uçmaz kervan geçmez bölgelerinde oldukça iyi bir korunak, ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi koyabileceğiniz yeterli depolama alanı ve rahatlık sağlamak için tasarlanmış.

Summit Teardrop’u tanıymaya başladığımızda ilk göze batan ana bölümde biri sağda biri solda yer alan ve istenildiğinde birer kanepeye dönüşen iki adet ranza bulunuyor. Yani bu şu demek 4 kişi aynı anda bu çekme karavanda rahatlıkla uyuyabilir. He ben tek takılırım, kalabalığa gelemem derseniz de büyük boy bir çift kişilik yatak koyup içinde tek başına da keyif yapabilirsiniz. Summit Teardrop’un arkasında ise çok maksatlı, kendi ihtiyaçlarınıza göre donatabileceğiniz bir sürgülü mutfak bulunuyor.

Yeterince zemin altı depolama alanı, iki yeti soğutucuyu koyabileceğiniz dayanıklı kapılar, sürgülü ocak Summit Teardrop’ta göze batan diğer özellikler. Ayrıca güneş enerjisi panelleri, su tankı, ekstra taşıma rafları gibi özellikler ekstra seçenek olarak müşterilere sunuluyor. Diğer taraftan en sert off-road koşullarına dayanması için Summit Teardrop’a 35 inçlik özel off-road tekerlekleri ve alt koruma plakası konulmuş. Sizi doğanın en ücra noktalarında bile hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmayacak Summit Teardrop Çekme Karavan sahip olduğu tüm bu donanım ve özelliklere rağmen ise sadece 816 kg. Yani sıradan bir 4X4 kamyonet ile çekilebilecek kadar hafif. Son olarak ise bu süper çekme karavanın tamamının olumsuz hava koşullarına karşı izole edildiğini söyleyebiliriz.

Summit Teardrop Çekme Karavan’ın başlangıç fiyatı ise 21.100$. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.