Bisikletçiliğin belki de en güzel tarafı çeşitlilik. Çünkü aynı yol bile olsa, günün aynı saati de olsa; bir bisiklet diğerinden farklı bir duygu yaratabilir. Peki ya SPEEDX UNICORN AKILLI YOL BİSİKLETİ? Hiç şüphesiz ki güçlü bir duygu.

SPEEDX UNICORN Akıllı Yol Bisikleti'nin başardığı bir şey varsa o da bazı parçaların entegrasyonu. Kadro: 870 gram karbon fiber. Bisiklet bilgisayarı. Zipp tekerler ve kablosuz SRAM eTap Hydro HC grupset. Bir yıllık ar-ge'nin sonucu olarak 4 farklı tip karbon fiber bisikletin farklı yerlerinde farklı oranlarda olacak şekilde kullanıldı. Bunun anlamı ise şu: hem sert hem de akıcı bir sürüş, tabii ihtiyacınız olduğunda. Krank kolu üzerindeki sensör sayesinde 400 saate kadar neredeyse mükemmele yakın veri transferi mümkün. 

SPEEDX UNICORN Akıllı Yol Bisikleti'nin bir başka yeteneği ise bisiklet bilgisayarı.  Wi-Fi veya bluetooth'la (akıllı telefon uygulaması) bağlanabileceğiniz bu bilgisayarda GPS, hız, kalp ritmi, kalori, eğim, mesafe, yükseliş gibi hemen hemen ihtiyaç duyacağınız bütün veriler olacak. Bunun anlamı ise daha bilimsel ve kayıtlı bir sürüş süreci.

SPEEDX UNICORN Akıllı Yol Bisikleti'nin tahmini fiyatının 4000 dolar olacağı tahmin ediliyor. Kickstarter projesine destek olmak için tıklayın. Videoyu izlemeyi de unutmayın.