Bu kadar özellik tek bir bisiklette toplanmış evet. Hem elektrikli, hem katlanabilir hem de off-road kullanıma uygun lastiklere sahip bir bisiklet MOAR.

MOAR iki çeşit motor sistemiyle üretilecek. 750W modelde motor pedal bölmesinde ve güç zincir üzerinden tekerleğe aktarılırken 500W modelde motor arka tekerleğin milinin olduğu bölümde ve üretilen güç doğrudan arka tekerleği döndürüyor.

750W modelde güç zincir üzerinden aktarılırken 9 dişlili vites sistemi sayesinde daha zevkli ve konforlu sürüş imkânı da sunulmuş oluyor. Ürettiği 160Nm tork ile park halindeki bir SUV aracı çekebiliyor.

48V/17AH bataryası ile sadece elektrikli kullanımda 80 km'ye kadar, pedal destekli kullanımda 136 km'ye kadar gidilebiliyor. Elektrikli kullanımda ulaştığı maksimum hız ise 36 km/s.

İri lastikleri sayesinde bir dağ bisikletinden daha fazlasını sunan MOAR ile hem pedal çevirme zevkinizden vazgeçmeyecek, hem de ihtiyaç anında elektrikli motoru devreye sokarak daha konforlu ve uzun mesafeli sürüşler yapabileceksiniz.

Katlanabilir özelliği sayesinde aracınızın bagajında taşıyacak kadar küçülebilen MOAR; disk fren, 1000 lümenlik far, sinyal lambaları, fren ışığı gibi özelliklere de sahip.

Indiegogo üzerinde 14 bin dolar bağış toplayan MOAR elektrikli bisikletin 750W modeli için 1999$’a ön-sipariş verilebiliyor. Mayıs ayında üretileceği duyurulan ürünle ilgili detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız.