Specialty Knives & Tools (SOG) Sog Baton (Sog Baton Multi-Tool Series) adını verdiği çoklu alet kiti serisini tanıttı. Modern, kompakt yapıya ve gelişmiş fonksiyonlara sahip bu seride 4 farklı model var: Baton Q1, Baton Q2, Baton Q3, Baton Q4. Her modelde günlük hayatta ihtiyaç duyabilecek kendine has aletler bulunuyor.

Baton Q1’in tükenmez kalem, şişe açacağı, tornavida, makas olmak üzere 4 farklı işlevi varken Baton Q2’de bıçak, şişe açacağı, tornavida ve LED el feneri bulunuyor. Baton Q3’de 12 farklı işlev var: konserve açacağı, şişe açacağı, çuvaldız, eğe, kablo kesici, keski, bıçak, pense ve farklı büyüklükte tornavida başlıca bulunan aletler. Baton Q4’de ise bıçak, şişe açacağı, kablo kesici, iki farklı büyüklükte tornavida ve 12 farklı uca sahip bir alyan anahtarı mevcut.

Anodize edilmiş alüminyum gövde ve özel ve dayanıklı bir çelikten üretilen aletlere sahip SOG Baton serisindeki modellerin fiyatları ise sırasıyla 54$, 67$, 94$ ve 120$. Satın almak ve ayrıntılı bilgi için tıklayın.