Katlanabilme olayına farklı bir bakış açısı getiren Matador firması sırt çantasının da katlanıp küçültülebilen bir modelini satışa sundu.

Normal şartlarda sırt çantasına sıkıştırdığımız malzemenin; örneğin uyku tulumumuzun, montumuzun falan katlanabilir olması gerekir. Matador Beast28 sırt çantası ise kendisi de aynen bir uyku tulumu gibi katlanabiliyor.

Sırt çantasının katlanabilir olması çok ilginizi çekmemiş olabilir. Ama şöyle düşünün; çıktığınız bir seyahatte valizinizin bir köşesine kolaylıkla sıkıştırabileceğiniz kadar küçük, sadece 560gr. ağırlığındaki bir sırt çantanız olsun istersiniz bence. Ya da arabanızın bagajında bir köşede lazım olacağı günü bekleyen bir çantanız olsun istersiniz. Çanta deyince de öyle basit bir sırt çantası düşünmeyin. Açıldığında 28 litre hacme sahip olan ve kaliteli bir outdoor sırt çantasında bulunan özelliklerin neredeyse tamamına sahip bir çantayı bence herkes yanında taşımak ister. İşte Matador Beast28 tam bu iş için yaratılmış bir sırt çantası. 100$ fiyatla satışta olan sırt çantası ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.