Akıllı saatlerin popülerliğinin gitgide arttığı bir dönemde rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Casio, Pro Trek WSD-F20 modelini duyurdu.

Oldukça şık ve spor bir görünüme sahip WSD-F20, turuncu ve siyah modelleriyle piyasaya çıkacak. Bu yakışıklı saatin ilk bakışta göze çarpan tarafları, düşük güç tüketimli GPS özelliği ve hücresel bağlantıya gerek kalmadan kullanılabilen renkli haritaları.

Amerika, Rusya ve Japonya’nın küresel konumlama uydularından düzenli olarak aldığı verilerle tam konumunuzu renkli harita üzerinde gösteren WSD-F20 ayrıca bir outdoor saatte bulunması gereken barometre, pusula, altimetre gibi özelliklere de sahip. Ayrıca dahili mikrofonu ile harita üzerinde sesli işaretleme yapmanıza imkan sağlıyor.

Bluetooth ve Wi-Fi özelliği bulunan saat hem Android hem de iOS cihazlarıyla uyumlu ancak iOS sistemli cihazlarla birlikte bazı özellikleri kullanılamıyor.

Manyetik şarj ünitesiyle 2 saatte tam şarj olan WSD-F20’nin bataryası tam fonksiyonlu kullanımda bir günden fazlasını sunarken, “sadece zaman işleyişi” yani klasik saat modunda bir aydan fazla kullanım imkanı sunuyor.

Casio’nun 21 Nisan'da satışa sunacağını duyurduğu Pro Trek WSD-F20 hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. Tanıtım videosunu da izlemeden geçmeyin.