Hava soğuyunca ilk önlem olarak kabanlarımızı, montlarımızı, eldiven ve berelerimizle beraber gardırobumuzdan çıkartırız. Fakat bazen öyle soğuk olur ki en iyi montlar bile fayda etmeyebilir. Bu yüzden montumuzun altına kat kat giyinmek zorunda kalırız. Siz de takdir edersiniz ki bu durum gayet rahatsız edici olmakla birlikte hantallığa da sebep verir. Giydiğiniz mont veya kabanı daha sıcak hale getiren Torch Mont Isıtıcı (Torch Coat Heater) sayesinde böyle bir derdiniz olmayacak.

Temel olarak 3 ince yastıktan oluşan Torch Mont Isıtıcıyı, dışarı çıkarken herhangi bir montunuzun veya kabanızın iç kısmına yerleştiriyorsunuz ve sizi ısıtmaya başlıyor. Torch’un 4 farklı sıcaklık seviyesi var bu da dışarıdaki soğuk durumuna göre sıcaklığı ayarlama imkanı veriyor ve ayarladığınız sıcaklık durumuna göre ise 5 saate kadar ekstra sıcaklık sağlayabiliyor. Süper ince tasarımı sayesinde montunuzu veya kabanınızı giydiğinizde herhangi bir rahatsızlık hissi vermeyen Torch, seyyarlığı, yani bir monttan diğer monta kolayca transfer edilebilirliği diğer ısıtmalı montlara göre oldukça avantajlı olmasını sağlıyor.

Soğuk havalara rağmen doğayla baş başa kalmaktan vazgeçmeyen outdoor tutkunları için mükemmel bir seçenek olan Torch Mont Isıtıcı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın. Ürünün videosuna da bakmadan geçmeyin. Torch’un fiyatı ise 89.95$. Satın almak için tıklayın.