Hem bir doğa tutkunu hem de bir teknoloji manyağı mısınız? Doğa sizi çağırdığında cep telefonunuzdan, bilgisayarınızdan veya televizyonunuzdan nasıl ayrılacağınızı her seferinde kara kara düşünüyor musunuz? Meraklanmayın, Jackery Power Pro Portatif Jeneratör (Jackery Power Pro Battery Generator) bu derdinize deva olacak.

Teknolojiden uzak kalma derdinden sizi tamamen uzaklaştıracak Jackery Power Pro, bir adet 110 Voltluk AC çıkışı, bir adet çakmaklık, iki adet 6mm’lik 12 Voltluk DC ve iki adet 5 Voltluk USB portu ile donatılmış. Portatif bir güneş enerjisi paneli ile de şarj edilebilen Jackery ile mini bir buzdolabına 10, bir televizyona 4 saate kadar güç sağlayıp; akıllı telefonunuzu 45, dizüstü bilgisayarınızı 7 defa şarj edebileceksiniz. Ayrıca Jackery ihtiyaç halinde kullanabileceğiniz bir fenere de sahip. Jackery’nin şarj durumunu ise LCD bir panel üzerinden rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz.

Kendi küçük yaptığı iş ise büyük olan ve hemen hemen bütün teknolojik cihazları şarj edebilen Jackery Power Pro hakkında ayrıntılı bilgi ve satın almak için lütfen tıklayın.