21. yüzyılda hayatımızın çok hızlı bir şekilde ilerlediği ne kadar gerçekse bu baş döndüren hızla baş edebilmek için yanımızda birçok şeye ihtiyaç duyduğumuz da ayrı bir gerçek. Son yıllarda ise sırt çantaları günlük hayatın karmaşasında ihtiyaç duyabileceğimiz şeyleri yanımızda bulundurmamızı sağlayan en büyük yardımcılarımız olmuş durumda. Lexdray’in yeni Tokyo Sırt Çantası (Lexdray Tokyo Backpack) ister bir dağın başında, ister şehirlerarası bir yolculukta veya bir metro istasyonunda, yani her an her yerde bütün ihtiyaçlarınızı gideren bir yardımcı olmakla kalmayıp adeta sizin sağ kolunuz olacak şekilde tasarlanmış.

Askeri malzemelerde kullanılan özel su geçirmez malzemeden yapılmış ultra dayanıklı Tokyo Sırt Çantasında gün içinde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi yanınızda bulundurmanızı sağlayan fermuarlı ceplerinden toplamda 8 adet ve en çok ihtiyaç duyabileceğiniz malzemelerinize kolaylıkla ulaşabilmenizi kolaylaştıran Lexdray’in tescilli snap ceplerinden ise de toplamda 4 adet var. Ayrıca Lexdray’in bu yeni çantasında 15 inç diz üstü bilgisayarınızı ve tabletinizi koymak için özel gözler de düşünülmüş.

Daha birçok özelliğe sahip Lexdray’in Tokyo sırt çantası 395 $’lık bir fiyata sahip. İhtiyacınız olan her şeyi sadece bir yerde organize bir şekilde bulundurmanıza imkân veren bu çanta hakkında daha fazla  bilgi sahibi olmak için lütfen tıklayın. Çantaya ait görsellere ve tanıtım videosuna göz atmadan da geçmeyin.