Malum kış yaklaşıyor ve soğuklar ufaktan ufaktan kendini hissettirmeye başladı. Bir çift eldivene ihtiyacınız var ise size Under Armour’un Cora Fleece eldivenlerini (Under Armour Cora Fleece Gloves) almanızı tavsiye ediyorum. İhtiyacım yok diyorsanız da eldivenler hakkında anlattıklarımı okuyunca, eski eldivenlerinizi çöpe atacağınıza ya da bir arkadaşınıza hediye edeceğinize eminim.

Şöyle ki, Cora Fleece eldivenler soğuk havalarda sıcaklığı hapsedip daha çok koruma sağlayan Coldgear teknolojisine sahip hafif ve özel bir kumaştan yapılmış. Ekstra koruma sağlayan uzun manşetler ile de soğuğa karşı daha dirençli hale gelmesi sağlanmış. Böylece narin ellerimizin her zamankinden daha sıcak olacağı kesin. Herkesin de takdir edeceğini düşündüğüm eldivenlerin en büyük özelliği ise; telefon ve tablet gibi dokunmatik ekranlı aletleri eldivenlerinizi çıkarmadan kullanma imkânı sağlayan işaret ve baş parmakların ucunda bulunan Tech Touch teknolojisine sahip olması. Bu sayede elleriniz üşümeden telefonunuz çaldığında açabilecek ve en soğuk havalarda bile tabletinizi rahatlıkla kullanabileceksiniz. Fikriniz değişti mi? Sadece bu özelliği bile satın almak için iyi bir bahane bence.

Hayatınızı kolaylaştıracak bu eldivenleri 119₺’lik fiyatla satın almak ve diğer özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayın.