Sporu seviyoruz ama en çok ta konuşmayı seviyoruz.  Indiegogo platformunda yeterli yatırımı toplamaya çalışan, Japon girişimcilerin yeni jenerasyon grup içi haberleşme kulaklığı BONX, outdoorcuların çok işine yarayacak. 21'inci yüzyılın walkie-talkie'si BONX'un kullanımı çok kolay. İhtiyacınız olan tek şey akıllı telefon ( iOS için  8 veya daha yeni versiyonlar, Android için 4.3 veya daha yeni versiyonlar). Appstore veya Playstore'dan uygulamasını indirerek ürünü kolayca kullanmaya başlıyoruz. Uygulamayı açarak kapsama alanınındaki arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz (kapsama alanı dışındakileri manuel ekleyebilirsiniz). Grubu oluşturduktan sonra 21'inci yüzyılın kulağa takılabilir walkie-talkiesi kullanıma hazır.

Arkadaşlarınızla dünyanın öbür ucundan bile konuşabilirsiniz (yeter ki telefonunuz çeksin). Sesinizi duyunca aktif hale gelerek, batarya ömrünü uzatan BONX, yakından gelen insan sesini diğer seslerden ayırarak net bir iletişim sağlıyor. Himalayara tırmanırken, Alpler'de kayak yaparken veya Tahtakalede dolarınızı alıp satarken ortamın gürültüsünden etkilenmeden grup içerisinde haberleşmeniz mümkün (airsoft için biçilmiş kaftan). 

BONX'un en güzel yanı akıllı telefonunuzu kullanmaya devam edebilir olmanız. Gelen aramalara cevap verebilir, müzik dinleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla balık tutmaya gittiniz;  telefonunuzu arabada bırakarak suya düşürmekten kurtulabilirsiniz (BONX ile telefonunuzun arası 10m'den fazla olmamalı). 

Cihaz oldukça küçük olmasına rağmen 9 saat konuşma süresi sağlayabiliyor ve stand by modunda 400 saate kadar kalabiliyor. Şarjı ise artık her yerde bolca bulunan microUSB girişi ile gerçekleştiriliyor (paket içerisinde var zaten). Dört farklı renk (siyah, beyaz, gri, fıstık yeşili) seçeneği ile satışa sunulacak olan BONX, erken siparişte fiyat avantajı da sunuyor.

Kısacası kayak, tırmanış, yatçılık, balıkçılık, bisiklet, paintball, airsoft, simsar, dedikodu  neyden hoşlanıyorsanız gideri var. Teknolsun Team'e düşen görev sizi böyle bir teknoloji ve gelişmeden haberdar etmek, gerisi siz değerli takipçilerimize kalmış.

Elinizi çabuk tutarsanız, ürünün indiegogo sayfasından, $78 karşılığında ön sipariş verebilirsiniz. Kasım 2016'da piyasaya sürülmesi beklenen BONX'un satış fiyatının $139 olması bekleniyor. 

Görselleri ve tanıtım videosunu inceleyerek BONX'u daha iyi tanıyabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve ön-sipariş için tıklayın.