Hazırlayan : Kamil Sienbisie

Biz denizcileri tanırsınız, seksi ve maceraperver adamlarızdır. (Adminin sesini duyar gibiyim, senin 4 metrelik teknen vardı, neren denizci diye. 4 metre de olsa, motoru 10 beygir de olsa, altı üstü olta da atsak denizci denizcidir admin, kıskanmanın alemi yok.)

Casio da bu seksilik saatsiz olmaz diye düşünmüş olmalı ki böyle bir saat üretti. 4 sensörü var: altimetre, barometre, pusula ve termometre. Ama bitiyor mu? Hayır, derinlik sensörü ve çevre faktörü de var(sahil güvenlik uyarılarını takip ediyor). Ay durumunu da, gün batımı ve doğumunu da size bildirebiliyor.

Böyle de güzel bir alet, 200 metreye kadar su geçirmiyor. Yani tekneniz battı, kelime-i şehadet getiriyorsunuz ama şunun farkındasınız, 200 metre aşağıda cesedinizin kolunda bu saat çalışacak, öyle güzel alet yani.

Fiyatı 988 dolares. Ben geçen sene tekneyi 3 bin tl'ye sattım, bu daha pahalı yani. Öyle de bir güzelliği var, bu saati alarak Çorum'da bile yaşasanız denizci seksiliğini otomatik kazanıyorsunuz. Bu ay içerisinde Japonya'da piyasaya sürülmesi beklenen G-Shock Gulfmaster GWN-Q1000'in, ülkemize ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi yok.

E beraber 200gr. leblebi yeriz di mi tatlı kız?