Son zamanlarda neler oluyor bilmiyorum ama bisiklet ile ilgili birçok yenilik ve gelişme ortaya çıkar oldu. Sanki bisikletin teknoloji cennetine düşmüşüz gibi. Belki yaz ayları yaklaştığı için belki de insanlar artık daha sağlıklı bir yaşam arayışına girdi. Sebep her ne olursa olsun sevdim ben bu işi doğrusu. Bugüne kadar size birçok son teknoloji bisiklet ve bisiklet ekipmanları tanıttık ama bu sefer tanıtacağımız ürün güvenlik kategorisinde değişik bir bakış açısıyla geliyor. Güvenliği eğlenceli hale getiriyor. Bu bir özel yapım bisiklet tekeri ve gece sürüşlerinde bisikletinizi ışıklı bir reklam panosuna veya bir diskoya çevirebiliyor.


Bu bisiklet tekerlerinin adı Monkey Light Pro ve popüler tasarımcı ve sanatçıların ortak eseri. Bu bisiklet tekerinde ki ışık şovunu tamamen kendi isteklerinize göre kişiselleştirebilir, gelişmiş teknoloji sayesinde hem güvenlik seviyenizi artırabilir hem de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Teknolsun erkeği sever böyle şeyleri.

Sistem siz kendi animasyonlarınızı oluşturup yükleyene kadar kullanımda bir sıkıntı yaşamayasınız diye standart animasyonlar ile birlikte geliyor. Hatta bir playlist oluşturarak animasyonlarınızın bir sıra dahilinde görünmesi için programlayabiliyorsunuz. Bu tekerlek sisteminde tam 256 LED ve 4096 farklı renk var, tekerlerinize bluetooth aracılığı ile 1.000 adete kadar resim yükleyebilir veya 90 saniyelik videolar atabilirsiniz.

Monkey Light Pro Kickstarter'da başarılı bir proje yürüterek ihtiyaç duydukları yatırımı kaptılar. Şu an ABD dışına $1,075 fiyatı ile ön-sipariş alıyorlar ve kısa bir süre içerisinde satışa başlayacaklar. Yazının sonundaki video Monkey Light Pro'nun ne kadar eğlenceli olduğu konusunda sizi ikna edecektir. Görseller ise bunun başka bir kanıtı. Ayrıntılı bilgi ve ön-sipariş için tıklayın.

Amazon.com'da daha ucuz versiyonlarını incelemek için burayı tıklayın.