Akıllı saatler hayatımızı işgal etmeye başlayalı oldukça zaman geçti ve birçok firmanın farklı özellikte ama temel olarak birbirine benzer akıllı saatlerini gördük. Apple Watch gibi kaliteli ama pahalı olanlar ve ucuz olup da kaliteden yoksun olanlar.

Giyilebilir teknoloji konusunda uzmanlaşmış Fitbit firması da kendini bu sektörde denemeye karar verdi. Satışa çıkardıkları ne pahalı ne de ucuz diyebileceğimiz ama kesinlikle kaliteden ödün vermeyen ilk akıllı saati Fitbit Ionic Smartwatch ile bu konuda Fitbit’in hayli iddialı olduğunu söylemek lazım.

Renkli LCD ekranı ile hemen dikkat çeken Fitbit Ionic Smartwatch’da kandaki oksijen, kalp atış hızı gibi spesifik değerleri tespit eden gelişmiş sensörler bulunuyor. Ayrıca dört güne kadar batarya ömrü, suya dayanıklılık, kat edilen mesafe, hız ve diğer buna benzer istatistikleri anlık olarak görmenizi sağlayan dahili GPS, mobil ödeme yapabilme özelliği, kişiye göre uyarlanabilir saat kadranları ve 300 şarkıya kadar depolama alanı ile Fitbit Ionic piyasadaki rakiplerinin kesinlikle bir adım önünde.  

Ekim ayında 299$’lık fiyatıyla satışa çıkması beklenen Fitbit Ionic Smartwatch hakkında detaylı bilgi ve ön sipariş için tıklayın
[post_ads]