Outdoor faaliyetlerinde kullanılmak üzere üretilen şarj aletlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Kimisi güneş enerjisini sizin için elektrik enerjisine çevirerek telefonunuzu veya GPS cihazınızı şarj etmenize yardımcı olurken, kimi ise 3-5 şarjlık enerjiyi içinde barındırarak size ek güç sunuyor. Fakat dışarıya adımınızı attığınızda işler her zaman umduğunuz gibi gitmeyebilir. Güneşli bir günde kamp yapmak için yola çıktığınızda hava kara bulutlar ile dolarak güneş enerjisi panellerinizi işe yaramaz hale getirebilir veya harici şarj üniteleri doğada planınızdan daha uzun süre kalmak zorunda kaldığınızda sizi yarı yolda bırakabilir.


Kamp demek ateş demek. Ateşi sadece ısınmak için kullanmıyoruz. Yemeğimizi pişirmek, bazı zamanlarda vahşi hayvanları kamp bölgemizden uzak tutmak için bile ateş yakıyoruz. Bu düşünceyle yola çıkan tasarımcılar FlameStower adlı cihazı üretmişler. Doğayı seven, doğada uzun süre kalanlar için GPS veya akıllı telefonlarını şarj edebilsinler, ama her durumda bunu başarabilsinler düşüncesiyle kamp ateşinizden aldığı gücü elektrik enerjisine çeviren bu cihazı ortaya çıkarmaya kafayı takmışlar. Ateşin olduğu her türlü ortamda kullanabileceğiniz FlameStower USB bağlantısı ile birçok elektronik cihazı şarj edebilme imkanı sunuyor. 
[post_ads]
Şarj etme süresine gelirsek, FlameStower iPhonenunuzu 3 saat içinde %100 doldurabiliyor. Yani evdeki prizde takarak şarj etme süresinin iki katı sürede. Fakat doğada bu imkanı bulabilmek bile güzel aslında, süreye takılmamak lazım. 

Katlayarak arka cebinize bile koyabileceğiniz bu cihaz, hafifliği ve portatifliği ile hem üzerinizdeki ağırlığı artırmayacak, hem de çok işinize yarayacak. Ürünün diğer görsellerini ve tanıtım videosunu izleyerek nasıl çalıştığı konusunda daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

Satın almak için tıklayın.