Müzik tutkunuzu bir üst seviyeye taşımaya hazır olun! MONDO kulaklıklar, sanatçılarla iş birliği içinde geliştirilerek size stüdyo kalitesinde ses sunuyor. Bu iş birliği sayesinde tam olarak sanatçının hissettirmek istediği duyguyu yakalayabiliyorsunuz.

MONDO, sadece güçlü sesiyle değil, aynı zamanda konforuyla da öne çıkıyor. 250 gramdan biraz fazla ağırlığa sahip, hafif tasarımlı kulaklıklar, gün boyu rahat kullanım sağlıyor. İki farklı sürücüsü sayesinde temiz tizler ve vurucu baslar sunarak sizi müziğin tam ortasına yerleştiriyor.

Çift yönlü gürültü engelleme teknolojisi (ENC) ile donatılan MONDO kulaklıklar, ister müzik dinlerken ister telefon görüşmesi yaparken netlikten ödün vermiyor. 45 saate kadar çalma süresi ve 430 saate varan bekleme süresiyle sizi yarı yolda bırakmıyor. Ayrıca hızlı 2 saatlik şarj özelliği sayesinde eğlenceniz sekteye uğramıyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi ise gecikmesiz ve ultra hızlı bağlantı sunarak kablosuz özgürlüğün keyfini tam anlamıyla yaşatıyor.

20 Hz - 20 kHz frekans aralığı ve 1 mW'da 102 dBSPL hassasiyet gibi teknik detaylarıyla zengin orta tonlar, derin baslar ve tiz sesler sunan MONDO kulaklıklar, kutusu içerisinde şeffaf kulaklık başlığı, USB-C şarj kablosu ve 3.5 mm'lik ses kablosu ile birlikte geliyor.

2022 yılında İsveç'te kurulan MONDO, Defunc, Monza ve Dopest markalarının bir araya gelmesiyle doğdu. Bu birlik, müzik, teknoloji ve sanatı birleştirerek ses endüstrisinde devrim yaratmayı hedefliyor. Sanatçıların ve müzikseverlerin ürün geliştirme sürecine aktif katılımını teşvik eden MONDO, sıra dışı yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Amazon.com'dan satın alabilirsiniz.