Doğa severler için mükemmel bir dost olan yapay zeka destekli Dnsys-X1, akıllı güç eksoskeleti ile maceralarınızı yeniden tanımlıyor. Yükünüzü hafifleterek ve performansınızı artırarak sınırlarınızı zorlamanıza olanak tanıyor.

Dnsys X1'i giyip içinizdeki süper kahramanı uyandırın. Keskin tasarımıyla kaslarınızın yükünü %50 azaltan bu eksoskeleton, her türlü arazide size enerji kazandırıyor. Yapay zeka teknolojisiyle çalışan X1, hareketlerinizi önceden tahmin ederek en çok ihtiyaç duyduğunuz noktalarda kişiselleştirilmiş destek sunuyor. Bacaklarınızda minik yarış motorları var gibi hissedeceksiniz!

İster tırmanış, ister yürüyüş veya koşu yapıyor olun, Dnsys X1 atletik yeteneklerinizi geliştirerek daha az çabayla daha ileri gitmenizi ve daha hızlı koşmanızı sağlıyor. Ayrıca, gerçek zamanlı sağlık izleme sistemiyle her adımda ilerlemenizi takip edebilirsiniz.

Dnsys, X1'in pilinin yaklaşık 25 ila 30 kilometre (15,5 ila 18,6 mil) menzile sahip olduğunu, bu da tam bir gün doğa yürüyüşü için yeterli gücü garanti ettiğini öngörüyor. Kullanıcılar pillere takas yaparak menzili anında ikiye katlayabilir. Dnsys'ye göre, sekiz dakikalık bir mobil telefon şarj cihazına bağlantı pili %20 oranında artırabilir. Entegre kinetik enerji geri kazanım sistemi (KERS) pil ömrünü daha da optimize ediyor.

Dnsys X1 ile doğayla iç içe geçirdiğiniz her anı daha da keyifli ve unutulmaz hale getirin. Bu yenilikçi eksoskeleton ile sınırlarınızı aşın ve maceralarınızı zirveye taşıyın! Daha fazla bilgi almak isterseniz kickstarter üzerindeki kampanyalarını inceleyebilirsiniz.