Mobil oyunlar giderek daha da gelişirken, onları oynadığımız cihazların kontrolcüleri de aynı hızda gelişmeli değil mi? Razer Kishi Ultra tam da bu noktada devreye giriyor ve mobil oyun deneyiminizi konsol seviyesine çıkaracak bir çözüm sunuyor.

Razer Kishi Ultra, Android cihazlar, iPhone 15 serisi ve iPad Mini (6. nesil) ile uyumlu çalışarak, tıpkı konsollarda alıştığınız kaliteli kontrollere sahip olmanızı sağlıyor. Dokunmatik ekranın kısıtlamalarından kurtulup, hassas mekanik tuş takımı, konsol boyutlarında tetikleyici düğmeler ve programlanabilir ekstra tuşlarla oyunlarda tam hakimiyet kurmanızı mümkün kılıyor.

Razer Kishi Ultra'nın yetenekleri bununla da sınırlı değil! Bu üstün kontrolcü, aynı zamanda kablolu bir PC kontrolcüsüne dönüşüyor. Böylece ister mobil cihazınızda ister bilgisayarınızda oyun oynamanın keyfini tek bir kontrolcü ile çıkarabiliyorsunuz. Ergonomik tasarımı sayesinde uzun oyun seanslarında bile rahat kullanım sunarken, Razer Chroma RGB aydınlatması ile oyun kurulumunuza şık bir dokunuş katıyor.

Neden Razer Kishi Ultra'yı Seçmelisiniz?

  • Her Cihaza Uyumlu: Razer Kishi Ultra hem telefonlar hem de 8 inçe kadar tabletlerle kullanılabiliyor. Böylece ister mobil oyunların keyfini maksimumda yaşayın ister tabletinizin geniş ekranında AAA oyunlar tadında bir deneyim elde edin.
  • Konsol Seviyesi Kontrol ve Ergonomi: Razer'ın profesyonel oyunculara özel konsol kontrolcülerinin performansını ve rahatlığını mobil dünyasına taşıyor. Mekanik yön tuşları, aksiyon butonları, Hall Effect tetikleyicileri, programlanabilir tuşlar ve dayanıklı analog tuştaklar ile oyunlarda üstünlük sağlayın.
  • Razer Chroma RGB ve Yüksek F detaylı Titreşim: Razer Kishi Ultra, geleneksel titreşimlerden çok daha güçlü, detaylı ve gerçekçi bir his sunan yüksek kaliteli titreşim teknolojisine sahip. Chroma RGB aydınlatması ile oyun atmosferine iyice kendinizi kaptırın. (Yüksek detaylı titreşim Android 12 ve üzeri veya Windows 11 gerektirir, iOS'ta şu an desteklenmemektedir.)
  • Gecikmesiz Bağlantı ve Kullanım Kolaylığı: Razer Kishi Ultra, tak-çalıştır özelliği ile düşük gecikmeli oyun deneyimi ve sorunsuz ses aktarımı sunuyor. Oyun oynarken cihazınızı şarj edebilmeniz ve telefon kılıfını çıkarmadan takabilmeniz sayesinde zamandan tasarruf edin.
  • Razer Nexus Uygulaması ile Tam Kontrol: Razer Nexus uygulaması sayesinde oyunları başlatabilir, kontrollere atadığınız tuşları özelleştirebilir, oyun kayıtlarını yönetebilir ve kontrolcünüzü güncel tutabilirsiniz.

 Daha fazla bilgi ve satın almak için Amazon.com'u ziyaret edin.