Insta360, popüler 360 derecelik aksiyon kamerasını güncelledi ve geliştirdi. Tamamen yeni Insta360 X4 Action Cam, benzersiz netlikte çarpıcı 8K videolar ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilen, cepte taşınabilen bir aksiyon kamerası.

Cep boyutundaki kamera, her ortamda sezgisel kullanım ve dinamik içerik oluşturma olanağı sunan son teknoloji ürünü yapay zeka destekli bir yazılımla donatılmış. Sağlam tasarımı ve su geçirmez yapısı, onu açık hava maceraları için ideal kılarken, çıkarılabilir lens korumaları hava koşullarına karşı ek koruma sağlıyor.

Insta360 X4, 360 derece çekim özelliklerine ek olarak geniş açılı bir aksiyon kamerası olarak da kullanılabilir ve ultra yüksek çözünürlükte akıcı çekimler sunar. POV video için Me Mode ve yüksek kaliteli fotoğraflar için AI PureShot gibi özelliklere sahip bu çok yönlü kamera, her macera tutkununun sahip olması gereken bir cihaz.

Geliştirilmiş pil ömrü, daha büyük dokunmatik ekranı ve geliştirilmiş dayanıklılığı ile Insta360 X4, dağ yürüyüşlerinden su altı keşiflerine kadar tüm maceralarınızda size eşlik etmeye hazır.Daha fazla bilgi almak isterseniz Insta360'ın websitesine göz atabilirsiniz.