Aile maceraları ve tüylü arkadaşınızla şehir gezileri için mükemmel olan, vintage çekicilik ile modern rahatlığın şık bir birleşimini sunan muhteşem Mod Sidecar eBike ile tanışın. Bu ikonik elektrikli bisiklet, sürüşünüze hem güç hem de yetenek katan çok yönlü bir sepet ataşmanı ile birlikte geliyor. Retro görünümü sizi aldatmasın, Mod Sidecar eBike, dayanıklılık ve performans için tasarlanmış birinci sınıf bileşenlere sahip.

Sağlam bir 750W motor ve Samsung 48V 15A pil ile çalışan bu elektrikli bisiklet, 45 km/saat hıza ulaşabilir ve tek şarjla 80 km mesafe kat edebilir. Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz beş sürüş modu ve kolay park etmeyi sağlayan el freni ile özelleştirilebilir ve kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

68 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahip sepet, deri koltuk, emniyet kemeri ve yolcuların güvenliğini sağlayan D halkası gibi güvenlik özellikleriyle yolculuğunuza nostalji ve pratiklik katıyor. Hızlı serbest bırakılabilen pimlere sahip montaj plakası sayesinde sepetin takılması ve çıkarılması hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Mod Sidecar eBike hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz Mod Bikes'ın websitesini ziyaret edebilirsiniz.