Skyryse One, basitliği ileri teknolojiyle birleştirerek helikopter uçuşunda oyunu değiştiriyor. Fiyatı 2 milyon doların altında olan bu Kaliforniya merkezli yenilik, tek bir dört eksenli kontrol çubuğu ve iki dokunmatik ekrana sahip, drone uçurmayı anımsatan modern bir kokpit içeriyor. Fly-by-wire teknolojisini kullanan SkyOS işletim sistemi, geleneksel mekanik kontrollerin yerini alarak uçuş deneyimini basitleştiriyor.

Tam bir otomatik pilot olmasa da SkyOS, girdileri ve koşulları sürekli olarak analiz ederek pilotlara yardımcı oluyor ve güvenli bir uçuş yapabilmenizi sağlıyor. Sistem ayrıca, daha fazla güvenlik için Hover Assist ve motor arızası sırasında otomatik otorotasyon gibi özellikler de sunuyor. Standart helikopter Hususi Pilot Lisansı ve uçak lisanslı pilotlara yönelik 20 saatlik ek eğitim ile giriş engelleri indiriliyor.

Skyryse One, dinamik zarf koruması, otomatik otorotasyon ve kullanıcı dostu dokunmatik ekran kontrolleri sunuyor. FAA sertifikasyonunu bekleyen ve 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanan Skyryse, uçmayı daha güvenli ve daha erişilebilir hale getirerek yeni bir havacılık meraklısı dalgasının ilgisini çekmeyi hedefliyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz Skyryse'ın websitesini ziyaret edin.