Obsbot Me, her hareketinizi zahmetsizce ve otomatik olarak takip eden, yapay zeka destekli, katlanabilir bir telefon tutucu. Obsbot Me, basit bir el hareketi veya bir düğmeye basılmasıyla, otomatik takibi başlatıp iptal ederek hiçbir anı kaçırmamanızı sağlar. Uygulama indirme veya Bluetooth'a bağlanma zahmetine son veren Obsbot Me, tercih ettiğiniz uygulamalarda anında canlı yayın yapmaya hazır.

Gelişmiş sinir ağlarıyla desteklenen Obsbot Me, istikrarlı ve sorunsuz yapay zeka takibi sunarak sizi her zaman çerçevenin merkezinde tutar. Yerleşik geniş açılı kamera ve yapay zekalı görüntü işlemcisi, ek uygulamalara veya Bluetooth bağlantılarına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Çekim açısını kolayca ayarlayan evrensel mafsal ve dönebilen tutucuyla üstün esnekliğin keyfini çıkarın.

Kompakt ve cep dostu Obsbot Me, hayatın en güzel anlarını zahmetsizce yakalamanızı sağlar. Fırçasız motoruyla hızlı bir başlatmayı garanti ederek her zaman odakta kalmanıza yardımcı olur. Amazon'dan satın alabilirsiniz.