Scooter dünyasının ikonik ismi Lambretta, heyecan verici vizyonunu Elettra ile ortaya koyuyor. Bu şık elektrikli scooter, farklı tasarımıyla markanın mirasına, özellikle de LD modeline saygı duruşunda bulunuyor. Sadece güzel bir tasarım değil; birçok yeniliği de barındırıyor.

Elettra'nın "kancalı" LED aydınlatma düzeni ve ahşap kaplamalı fren kolları, ona retro bir çekicilik katıyor. Bu 12 inç çerçeveli scooterda, üç dinamik sürüş moduna sahip güçlü bir 15hp motor bulunuyor: Eco, Ride ve Sport modları 258 Nm anlık tork sayesinde onu 110 km/sa hıza kadar çıkarabiliyor.

Bu şık scootera güç veren, moda bağlı olarak 60 ila 130 km arasında menzil sunan 4,6 kWh lityum pil paketidir. 220V ev sistemi kullanıldığında şarj işlemi yalnızca 5,5 saat sürerken, %20'den %80'e hızlı şarj yalnızca 35 dakika sürüyor.

135 kg'lık hafif yapısıyla Elettra, yollarda çevik bir sürüş vaat ediyor. Ayrıca kolayca erişilebilen 780 mm'lik sele ve gidon üzerindeki entegre dönüş sinyalleri gibi ustaca ayrıntılar da bulunuyor.

Geleceğin bu klasik scooter'ı sokaklara çıkmaya hazırlanıyor. Fiyat ve satış ayrıntıları henüz açıklanmasa da kesin olan bir şey var: Lambretta Elettra şık ve pratik bir elektrikli scooter olarak caddelere damgasını vuracak. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.