İngiltere merkezli girişim Bo, "dünyanın en gelişmiş mikro mobilite aracı" olarak lanse edilen Bo M Elektrikli Scooter ile mikro mobilite dünyasında ses getiriyor. Bu şık e-scooter konseptten üretime geçti ve kişisel şehir içi ulaşımda devrim yaratmaya hazırlanıyor.

Bo M, 1.200W'a ulaşan en yüksek performansıyla 30 Nm'nin üzerinde tork üreten, 500W'lık sağlam bir motora sahip. 22,5 dereceye kadar eğimlerin rahatlıkla üstesinden gelebiliyor ve 35 km/saat azami hıza ulaşabiliyor. Monocurve alüminyum şasisi, güç ve ergonomi açısından güçlendirilmiş olup, 50 km'ye kadar menzil sunan 655 Wh'lik bir pil barındırıyor Entegre telefon tutucusu, elastomer ayak tabanındaki titreşimleri en aza indirirken navigasyonu basitleştirir ve karmaşık süspansiyon sistemlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

Bo'nun patent bekleyen Safesteer teknolojisi, özellikle engebeli arazide stabiliteyi ve kontrolü artırıyor. 22 kg ağırlığındaki e-scooter, 10 x 2,5 inç pnömatik lastiklere, çift kollu fren sistemine ve güvenlik için etkileyici bir aydınlatmaya sahip. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.