Basit bağlantının ötesine geçen gelişmiş bir çok bağlantı noktalı bir istasyon ve yüksek kaliteli hoparlör olan, yapay zeka destekli toplantı yardımcınız HiDock H1 ile tanışın. PC'niz, Mac'iniz ve akıllı telefonunuzla uyumlu olan bu çok yönlü cihaz, Zoom, Skype ve daha fazlası gibi popüler iletişim uygulamalarıyla sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Kusursuz aramalar ve kesintisiz kayıt için Çift Yönlü Gürültü Engellemenin büyüsünü deneyimleyin.

HiNotes uygulamasıyla toplantılarınızı bir sonraki seviyeye taşıyın. Hem dizüstü bilgisayarınız hem de akıllı telefonunuzdaki konuşmaları kaydederek 57'ye kadar dilde transkripsiyon sunarken kısa özetler ve yapılandırılmış taslaklar oluşturur. Verimli ve düzenli kalmanızı sağlayan kişisel toplantı düzenleyicinizdir. Uzun tartışmalarda hayati bilgilere kolay erişim için sanal yer imleri görevi gören, kayıtlarınızdaki önemli anları belirlemek için VoiceMarks'ı kullanın.

Donanım bölümünde HiDock H1 hayal kırıklığına uğratmıyor. 5W tweeter'a, 7W tam bant sürücüsüne ve pasif radyatöre sahip yüksek kaliteli bir hoparlörle donatılan bu ürün, ister çağrı yaparken, ister müzikten keyif alırken, ister film izlerken kusursuz ses kalitesi sunar.

HiDock H1 yalnızca bir toplantı asistanı değil aynı zamanda üretkenliğinize hitap eden 11 bağlantı noktalı bir bağlantı istasyonudur. Çift 4K ekranı destekler, Ethernet bağlantı noktası üzerinden 2,5 Gbps kablolu bağlantı sağlar ve fotoğrafçılar için mükemmel olan SD ve MicroSD kartlar için yuvalara sahiptir. Aynı zamanda hızlı şarj özellikleri de sunarak dizüstü bilgisayarınız ve akıllı telefonunuz için tek elden çözüm haline geliyor.

İçiniz rahat olsun, iletişiminiz hızlı, güvenli ve özel kalacak. HiDock H1, aramaları yalnızca etkinleştirdiğinizde kaydeder ve bu kayıtlar, güçlü uçtan uca 256 bit şifrelemeyle korunarak yerel olarak depolanır. OpenAI API'lerine olan güven sayesinde, konuşmalarınızın her zaman gizli kalacağından emin olabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.