Sıradanlıktan kurtulun ve Wilier'in çok yönlü karbon çakıl bisikleti Adlar ile dünyayı keşfedin. Tur, bisiklet turu ve tüm yol maceraları için mükemmel olan Adlar, ultra dayanıklılık sürüşleri için titizlikle tasarlanmıştır. MTB geometrisinden ilham alan sağlam karbon çerçevesi, çeşitli arazilerde stabilite sağlar. Kısa gövdesi ve açık direksiyon açısıyla kontrol, tam yükte bile mükemmeldir.

Adlar'ın şasisi, geometriyi değiştirmeden ekstra uzun çatal desteklerini ve süspansiyonlu çatalları destekler. Yenilikçi tek aynakol dişlisi tasarımında yerleşik bir çamurluk bulunuyor. Dinamo göbek kurulumları için kablo geçişine sahiptir ve daha fazla çok yönlülük için teleskopik bir direk kabul eder. Cömert lastik boşluğuyla 52 mm'ye kadar çakıl lastiklere ve hatta 29 x 2,00" dağ bisikleti lastiklerine uygundur.

Uzun bisiklet turları için tasarlanan Adlar, aksesuarlar için birden fazla sabitleme noktasına sahiptir ve çanta ağırlığını akslar aracılığıyla eşit şekilde dağıtır. İsteğe bağlı çamurluklar ve çabuk takılan çantalar maceraya hazır paketi tamamlıyor. Adlar, sınırsız keşif ve unutulmaz yolculuklara biletinizdir.Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın