Doğayla iç içe olmayı sevenlerin vazgeçilmezi olan Columbia Trailstorm Mid Waterproof Erkek Kısa Bot, hem şehir içinde hem de ormanda rahatlıkla kullanabileceğiniz çok amaçlı bir ayakkabıdır. Hem şıklığı hem de fonksiyonelliği ile dikkat çeken bu bot, benzersiz özellikleriyle outdoor deneyiminizi daha da unutulmaz kılacak.

Doğaya Uyumlu Tasarım

Adapt Trax™ dış taban sistemi, ıslak veya kuru her türlü arazide optimal çivi konumlandırma sağlayarak, size mükemmel bir çekiş sunar. Bu sayede hem şehir sokaklarında hem de zorlu doğa yollarında dengeli ve güvenli adımlar atabilirsiniz. Şehirden ormana, her türlü zeminde kendinizi güvende hissetmeniz için tasarlanmıştır.

Yağmura ve Nemli Koşullara Karşı Koruma

Omni-Tech™ su geçirmez nefes alabilir dikişli membran yapısı sayesinde, ayakkabınızın içine nüfuz eden nemle vedalaşabilirsiniz. Yağmurlu havalarda veya çamurlu patikalarda bile ayaklarınız kuru kalırken, Navic Fit System™ doğal orta ayak kilitleme sağlayarak ayakkabının adımınızı tam olarak takip etmesini sağlar. Ghillie bağcıklar sayesinde ise ayaklarınızı güvenli bir şekilde saran bir uyum elde edersiniz.

Konfor ve Dayanıklılığın Mükemmel Dengesi

Molded no sew TPU film toe cap, hafif koruma sağlarken aynı zamanda ayakkabının hafifliğini korur. Techlite+™ yastıklama teknolojisi ve adaptif taban yapısıyla, uzun yürüyüşlerde bile konforu elden bırakmazsınız. 4 mm dış taban çivileri ise çok yönlü zeminlerde optimal dengeyi ve dayanıklılığı sunar.

Hafiflik ve Fonksiyonelliğin Birleşimi

Columbia Trailstorm Mid Waterproof Bot, her biri 347 gram olan hafif yapısıyla, doğayı keşfe çıkarken ayağınızı yormaz. Hem doğa yürüyüşleri hem de günlük kullanım için ideal bir seçenektir.

Columbia Trailstorm Mid Waterproof Erkek Kısa Bot, hem doğa tutkunlarının hem de şehir gezginlerinin beklentilerini karşılayan üstün özellikleriyle öne çıkıyor. Hem şıklığı hem de dayanıklılığı ile bu bot, her adımınızı daha güvenli ve keyifli hale getirecek. 

Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.








 

SATIN AL