Eccentrica, efsanevi Lamborghini Diablo'ya, elden geçirilmiş bir kaporta, 550hp ve ölmeye değer modern bir iç mekana sahip çarpıcı bir restomod versiyonu kattı. BorromeodeSilva tarafından ustaca tasarlanan bu olağanüstü tasarım, titizlikle elden geçirilmiş bir gövdeyi, hayranlık uyandıran 550hp'lik bir motoru, modern ve gösterişli bir iç mekanı sergiliyor.

Bu modifiye projesinin birincil amacı, Eccentrica Lamborghini Diablo'nun teknik yeteneklerini yükseltirken eski ihtişamına geri kavuşturmaktı. Aracın analog hissini korumak ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak arasında mükemmel bir denge sağlamak için mekanik ve performansta titiz iyileştirmeler yapıldı. Eccentrica, yüksek kaliteli malzemeler kullanarak ve ergonomiyi iyileştirerek Diablo'yu orijinal karakterine ve stiline bozmadan benzeri görülmemiş yüksekliklere çıkardı.

Diablo GTR'den ilham alan Eccentrica Diablo, tamamen revize edilmiş bir gövdeye sahip. Yalnızca ön cam değişmeden kalmış. Dikkate değer dış iyileştirmeler arasında; daha geniş bir tekerlek izi, azaltılmış çıkıntı, kapsamlı aerodinamik iyileştirmeler, karbon fiber bileşenler ve çarpıcı 19" alaşım jantlar yer alıyor. Ayırt edici "açılır far" tasarımı ise zarafet ve pratiklikliğin dile gelmiş hali olarak bize göz kırpıyor.

Kaputun altında, orijinal 5.7L V12 motor, gelişmiş valfler ve eksantrik milleri ile geliştirilmiş, bu da 550 hp ve 601 Nm'lik etkileyici bir güç çıkışı ile sonuçlanmış. Otomobil, optimum performans ve kontrol sağlayan yüksek performanslı Pirelli P Zero Trofeo R lastikleri ve Brembo'dan altı pistonlu monoblok frenlerle donatılmış.

Lüks Alcantara ve karbon fiber süslemelerle süslenmiş ve kusursuz bir şekilde modernize edilmiş iç mekanı keşfetmek için Eccentrica Lamborghini Diablo'nun içine adım attığınızda, minimalist 90'ların estetiği ve son teknoloji mekanik özelliklerin birleşimi ile eşsiz bir lüks seviyesi sağlayan bir ambiyansile karşılaşıyorsunuz. Lafı fazla uzatmadan sizleri bu eşsiz çalışmanın görselleri ve videosu ile başbaşa bırakalım. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.