Şanghay merkezli bir girişim olan FELO, yakın zamanda 2023 Tokyo Motosiklet Fuarı'nda tamamen yeni M-One katlanır e-scooter'ını tanıttı. M-One, kompakt bir arabanın bagajına sığacak şekilde tasarlanmış, 49 cc'lik popüler bir katlanır scooter olan Honda Motocompo'dan ilham alıyor. FELO M-One, tek bir şarjla 96 km'nin biraz üzerinde bir menzile izin veren 48V, 20-Ah Lityum-iyon pil takımından güç alan 400-vatlık 1,34-hp göbek motoru gibi modern özelliklerle donatılmıştır.

M-One'ın en dikkate değer özelliklerinden biri yalnızca 36 kg olan hafif tasarımıdır. Scooter ayrıca inanılmaz derecede kompakt, 45,6” x 22” x 33,8” ölçülerinde ve modern bir otomobilin veya SUV'nin bagajına kolayca sığacak şekilde tasarlanmış. Ek olarak, FELO M-One entegre alüminyum ve magnezyum bagaj raflarının eklenmesi sayesinde yeterli taşıma kapasitesi de sunabiliyor.

M-One'da ayrıca katlanır ayak pedleri, gidonlar ve dönebilen ve katlanan bir koltuk bulunur, bu da onu saklamayı ve taşımayı inanılmaz derecede kolaylaştırır. Scooter'ın pil paketi aynı zamanda bir mobil güç kaynağı görevi görmesini sağlayarak onu açık hava maceraları ve uzun yolculuklar için mükemmel kılar.

M-One, modern bir his veren sarı güvenlik şeritleri ve çeşitli Kanji öğeleriyle tamamlanan havacılıktan ilham alan bir dış görünüme sahip. Aynı zamanda disk frenler ve tekerlek disk ekleri ile donatılmış döküm jantlar, tek taraflı bir salıncak kolu, çıkıntılı LED göstergeler ve asimetrik bir LED far düzenine sahip.

FELO M-One katlanabilir e-scooter'ın 380.000 Yen (~ 2.900 $) fiyatla bu yılın 4. çeyreğinde teslimatlara başlaması bekleniyor. Modern özellikleri, hafif tasarımı ve kompakt boyutuyla M-One, hem işe gidip gelenler hem de doğa tutkunları arasında hızla popüler bir seçim haline geliyor. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.